Over Kapper Switch

Kapper Geldrop

Ontstaan Kapper Switch Geldrop

Mijn naam is Ivana Cerke. Een aantal jaar geleden heb ik mijn opleiding tot gediplomeerd allround kapster bij Traditions kappers afgerond. Na 5 jaar te hebben gewerkt onder de naam Traditions Geldrop en het volgen van vele avond cursussen, heb ik besloten om verder te gaan onder mijn eigen naam. Sinds 2018  ben ik samen met mijn team trotste eigenaresse van Kapper Switch in Geldrop. 

Kapsalon Switch

Kapsalon Switch in Geldrop is een professionele  en trendy kapsalon midden in het centrum van Geldrop. Ons team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van haarmode.

Wij staan voor kwaliteit, service en een goede gezondheid van het haar. 

Benieuwd naar ons team? Bekijk dan onze medewerkers pagina. 

Liever direct een afspraak maken bij de beste kapper van Geldrop? Druk dan rechtsonder op ‘Maak afspraak!

Maak een afspraak bij Kapper Switch Geldrop

Schuiven naar boven
let op!

Wij hebben de nieuwe maatregelen over het corona virus van de overheid/RIVM gezien.

Kapper Switch volgt deze adviezen en richtlijnen. Totdat er duidelijkheid is over wat dit voor de kappersbranche betekent, zijn wij gewoon geopend!

Samen blijven wij de verantwoordelijkheid nemen voor veilige, gezonde kapsalons voor medewerkers en klanten. We verwachten dat van iedereen. Hygiëne staat hoog in het vaandel en we hebben aangescherpte richtlijnen om afstand tussen klanten te bewaren.

Mocht u klachten hebben als verkoudheid, hoofdpijn keelpijn en/of koorts. Dan verzoeken wij graag om uw afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten! 

Hopende allen gezond te blijven!

Vriendelijke groet,
Team Kapper Switch